Veilig Bestellen

Prices

Prijzen op onze website

Al onze prijzen op onze website zijn prijzen voor levering overal in Nederland en België, wat betekent dat u alleen de prijs op de website betaalt om het product in ontvangst te nemen. In tegenstelling tot sommige van onze concurrenten zijn er geen verborgen kosten, zoals douane of belastingen. We hebben transparante prijzen zodat u alleen de prijs betaalt zoals weergegeven op onze website, u betaalt niets meer.

Let op, er zijn ook geen extra kosten voor levering naar een ander EU-land, maar zoals geadverteerd, zal levering buiten Nederland en België langer duren.

Veilige Website

Rhinocamera neemt veiligheid zeer serieus. Veel online winkels hebben één soort bescherming maar deze website heeft er twee. Web Inspector lijkt vrij veel op andere aanbieders op het gebied van klantgegevensbescherming, maar concentreert zicht daarnaast ook sterk op het beschermen van de website tegen een kwaadaardige aanval. Web Inspector garandeert ook de betrouwbaarheid van de website, met niet één maar twee lagen van bescherming krijgen klanten de garantie dat zij beschermd zijn op Rhinocamera. Voor meer details bezoekt u www.webinspector.com

Web Inspector


Veilige Creditcard betalingen

Alle credit- en debitcards die worden gebruikt op de website ondergaan een veiligheidscheck. Deze check beschermt u als klant tegen online fraude of wanneer een product niet wordt geleverd, waardoor uw transactie met ons risicovrij wordt. Het beschermt ons als verkoper ook tegen gestolen creditcards waardoor we uw bestelling meteen kunnen verzenden zonder het risico te lopen dat u niet de koper bent.

Verified By Visa

Onmiddellijke Bankbetaling

Het hangt af van uw locatie of we ook Onmiddellijke Bankbetalingen accepteren, deze betalingen zijn 100% gegarandeerd. Om deze betalingen te mogen gebruiken moet Rhinocamera door allerlei ingewikkelde tests gaan op het gebied van ons bedrijf en service, waardoor dit wederom een risicovrije betalingsmethode is voor klanten aangezien hun betaling volledig wordt beschermd. Ook wij zijn volledig beveiligd aangezien er nog nooit een frauduleuze bestelling door deze methode is gekomen, dus wij verzenden eerder een bevestiging dat het geld op onze rekening staat dan dat wij moeten wachten totdat wij het geld binnen hebben.


Returns Info

Bank Overboeking

Bij betalingen via bank komen extra kosten van €15,00. Dit zal automatisch bij uw aankoop opgeteld worden wanneer de betalingsmethode is bevestigd. Zodra u uw bestelling invoert krijgt u een coupon met onze bankgegevens en het referentienummer voor uw bestelling die op uw overboeking moet staan zodat wij de betaling aan uw bestelling kunnen toekennen. Overboekingen komen over het algemeen binnen 48 uur binnen en worden vervolgens onmiddellijk verzonden, houdt u er alstublieft rekening mee dat de aankoop een niet terugvorderbare transactievergoeding is.

Returns Info

American Express

Bij American Express betalingen komen extra kosten van 2,5%, dit zit bij de prijs in wanneer deze betaalmethode is geselecteerd. Houdt u er alstublieft rekening mee dat deze extra kosten een niet terugvorderbare transactievergoeding is.

Veilig Betalen

Veilig Betalen

Veilige Transactie

Veilige Transactie

Gratis & Snelle Levering

Veilig Betalen