Neem Contact met ons op

Heeft u een probleem? Probeer dan onze Interactieve HelpDesk en FAQ’s om een antwoord op uw vraag te vinden. Mocht u dit niet willen zijn er legio aan andere mogelijkheden om met ons team van ervaren Verkoopmedewerkers in contact te komen.

 

Klantenservice:

Maandag: 10:00 - 18:00 (Gesloten - 18 April)

Dinsdag: 10:00 - 18:00 

Woensdag: 10:00 - 18:00

Donderdag: 10:00 - 18:00

Vrijdag: 10:00 - 17:00 (Gesloten - 15 April)

Zaterdag en zondag: Gesloten

Live Chat

Live Chat

Wij zijn beschikbaar via een live chat om je zo snel mogelijk te helpen. Klik hier om met één van onze adviseurs te spreken of klik op de Rhinocamera Live Chat rechts onderin de webpagina.

Begin Live Chat »

By Email

Via Email

Als je via email in contact wil komen met ons, mail dan a.u.b. naar of selecteer één van de volgende enquêtes en klik op de link:

Voor Algemene enquêtes en enquêtes na de aankoop klikt u hier »

By Phone

Via Telefoon

Wij zijn een Internet Bedrijf in de puurste vorm, wij gebruiken geen dure call centers waardoor onze prijzen competitief blijven. Als u spoedig contact met ons wil opnemen raden wij u aan om contact met ons op te nemen via de live chat waar een adviseur u binnen enkele seconden te woord zal staan. Echter, wanneer u denkt dat uw vraag alleen telefonisch beantwoord kan worden, neem dan contact op met het telefoonnummer hieronder, maar houd er wel rekening mee dat dit mogelijk langer duurt wanneer het druk is.

0858 880 628 »

Returns Info

Via Email

Wanneer u een kapot of ongewild product wil retourneren neemt u in eerste instantie contact op met onze Retourneerafdeling via telefoon of email, en wij voorzien u dan van een formulier waarmee u een verzoek tot retourneren kunt indienen.

Neem contact op met onze Retour Afdeling »

Postadres Rhinocamera, Business Center Twente, Molenstraat 20, 7551 DC Hengelo, Nederland

Veilig Betalen

Veilig Betalen

Veilige Transactie

Veilige Transactie

Gratis & Snelle Levering

Veilig Betalen
Customer Reviews